Home ΖΩΑ Γέννηση δελφινιού στη Χαβάη
Γέννηση δελφινιού στη Χαβάη

Γέννηση δελφινιού στη Χαβάη

0
0

Καταπληκτικό υποβρύχιο βίντεο με τη γέννηση ενός θηλυκού δελφινιού στη Χαβάη στις 17 Σεπτεμβρίου 2012.


www.dolphinquest.com, βίντεο από τον Mike Peterson, Dolphin Quest Hawaii, που βρίσκεται στο Hilton Waikoloa Village.

18 Σεπτέμβρη 2012

Είναι το πρώτο μωρό για τη περήφανη μαμά την δωδεκάχρονη Keo. Οι εκπαιδευτές του κέντρου ήταν μέσα στο νερό κατά τη διάρκεια της γέννησης για να παρατηρήσουν αλλά και να καθησυχάσουν τη νέα μαμά. Επίσης στη λιμνοθάλασσα τους ήταν η Πελέ (μαμά της Κέο και γιαγιά του νέου μωρού) και η Noelani (αδελφή της Κέο ακι θεία του μωρού) για να κρατήσουν παρέα στη Keo.

Τόσο το μωρό, όσο και η μαμά είναι καλά στην υγεία τους. Περίπου 50 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη λιμνοθάλασσα για την έναρξη του σπάνιου γεγονότος, που πήρε στην Keo περίπου μία ώρα.

Οι πρώτες 30 ημέρες της ζωής ενός νεογέννητου δελφινιού είναι οι πιο κρίσιμες. Οι εκπαιδευτές θα συνεχίσουν την υποστήρικη και την παρακολούθηση όλο το εικοσιτετράωρο πάνω μητέρα και μωρό, για να διασφαλίσουν ότι είναι καλά, τρέφονται σωστά και παραμένουν ενυδατωμένες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μωρό θα εισαχθεί με τα υπόλοιπα εννέα δελφίνια στο Dolphin Quest και μετά την αρχική περίοδο των 30 ημερών και τη σχετική φροντίδα οι εκπαιδευτές θα επιλέξουν ένα όνομα για το νέο κοριτσάκι.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *