Home ΔΙΑΦΟΡΑ 10 αγάλματα που οι άνθρωποι αρέσκονται να αγγίζουν σε ακατάλληλα σημεία
10 αγάλματα που οι άνθρωποι αρέσκονται να αγγίζουν σε ακατάλληλα σημεία

10 αγάλματα που οι άνθρωποι αρέσκονται να αγγίζουν σε ακατάλληλα σημεία

0
0

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα αγάλματα μπορούν να φέρουν καλή τύχη.

10.CRAZY GIRLS, U.S.A.
Το άγαλμα Crazy Girls είναι μια σειρά από γυναίκες που στέκονται στο χέρι με τις πλάτες τους στραμμένες στο πλήθος. Τα πίσω άκρα τους είναι εκεί έξω για να δουν και να αλληλεπιδρούν με όλους. Κατά την επίσκεψη στο Planet Hollywood, είναι απολύτως σαφές ότι οι άνθρωποι απολαμβάνουν το άγγιγμα των οπίσθιων των κοριτσιών. Το αποτέλεσμα είναι τα οπίσθια να είναι σε λίγο διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο σώμα τους. Το Crazy Girls ήταν στην πραγματικότητα μια ζωντανή παράσταση που έτρεξε για 28 χρόνια από το Riviera Hotel & Casino. Το ακίνητο έκλεισε το 2015 και το άγαλμα μεταφέρθηκε στο Planet Hollywood.

9.VICTOR NOIR, ΓΑΛΛΙΑ
Ο Victor Noir ήταν πολιτικός δημοσιογράφος που πυροβολήθηκε το 1870 από τον πρίγκηπα Pierre Bonaparte. Ο Noir θεωρήθηκε μάρτυρας μετά από αυτό, και έτσι, πάνω από 100.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την κηδεία του. Στα τέλη του δεύτερου αιώνα, το σώμα του μεταφέρθηκε στο νεκροταφείο του Pere Lachaise και ένα άγαλμα ανεγέρθηκε προς τιμήν του. Το άγαλμα τον δείχνει να βρίσκεται στο έδαφος και να έχει κάπως διόγκωση στα παντελόνια του. Πιστεύεται ότι αν τρίψετε την διόγκωση, θα αποτρέψετε τη στειρότητα.

8.Ο ΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΟΡΜΑ, Η.Π.Α.
Αυτό το άγαλμα ζυγίζει 3.200 κιλά (7.100 λίβρες). Πρώτα έφτασε στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο του 1989 ως μέρος μιας έκθεσης Χριστουγέννων. Όταν αφαιρέθηκε, οι κάτοικοι παραπονέθηκαν. Έτσι, το έφεραν πίσω και το τοποθέτησαν στην οικονομική περιοχή. Η ιδέα είναι ότι το τρίψιμο των όρχεων αυτού του αρκετά μεγάλου ζώου άγαλμα θα σας φέρει καλή τύχη. Δεδομένου ότι αυτό έχει γίνει αρκετά δημοφιλής δραστηριότητα μεταξύ των τουριστών, αυτό το μέρος του σώματος έχει ένα σαφώς διαφορετικό χρώμα.

7.DOLLY PARTON, Η.Π.Α.
Είναι το άγαλμα της Ντόλυ Πάρτον που κάθεται σε ένα βράχο και παίζει την κιθάρα της. Αυτό το μέρος του Τενεσί ήταν η γενέτειρά της, και οι κάτοικοι ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη διάσημη τραγουδίστρια. Έτσι έχτισαν ένα άγαλμα προς τιμήν της. Ενώ φαίνεται 100 τοις εκατό καλαίσθητο, υπάρχει ένα μικρό στρίψιμο. Οι τουρίστες που σταματούν ζητούν να έχουν λίγη διασκέδαση. Το αριστερό στήθος της, αν και καλύπτεται, είναι αυτό που μερικοί άνθρωποι θέλουν να ακουμπήσουν όταν επισκέπτονται το άγαλμα. Θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη στην αγάπη και τις σχέσεις.

6.MOLLY MALONE, ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Από την πρώτη ματιά, είναι προφανές ότι οι άνθρωποι έχουν μια γοητεία με το στήθος της. Κατά την επίσκεψη, θα ήταν δύσκολο να μην τα κοιτάξουμε, καθώς είναι αρκετά αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό. Στην πραγματικότητα, είναι μια διαφορετική απόχρωση του χαλκού από το υπόλοιπο άγαλμα, λόγω της όλης επαφής που είχαν κατά τη διάρκεια των ετών. Κάποιοι πιστεύουν ότι ήταν πόρνη. Άλλοι πιστεύουν ότι έπιανε ψάρια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια τουριστική ατρακσιόν. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά στοιχεία για το στήθος της που φέρνουν καλή τύχη. Αντ ‘αυτού, οι άνθρωποι φαίνεται να αγγίζουν το στήθος της, επειδή είναι αρκετά μεγάλα και είναι εκεί.

5.ΑΔΑΜ, ΗΠΑ
Αυτό το άγαλμα βρίσκεται στην πραγματικότητα μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής. Στο έδαφος, θα βρείτε δύο μάλλον μεγάλα αγάλματα του Αδάμ και της Εύας. το άγαλμα του Αδάμ παίρνει αναμφίβολα περισσότερη προσοχή από το άγαλμα της Εύας. Αν κοιτάξετε ανάμεσα στα πόδια του, θα δείτε γιατί. Οι άνθρωποι αγαπούν να έρχονται και να αγγίξουν τα ιδιωτικά του μέρη.

4.YU Ο ΜΕΓΑΛΟΣ, ΚΙΝΑ
Το άγαλμα της συζύγου του Μεγάλου Yu στέκεται κρατώντας τα χέρια με ένα άγαλμα του συζύγου της και του προξενητή του. Ο Γι ο Μέγας ήταν ο ιδρυτής της πρώτης δυναστείας της Κίνας το έτος 2070 π.Χ. Ένα από τα στήθη της συζύγου του εκτίθεται. Όπως πολλά από τα άλλα αγάλματα που αναφέρονται, οι άνθρωποι φαίνεται να απολαμβάνουν την αλληλεπίδραση με αυτό το μέρος του κινεζικού αγάλματος όταν περνούν.

3.JULIET, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Το άγαλμα της Ιουλιέτας στο Μόναχο, θα έπρεπε να τοποθετήσετε λουλούδια στο χέρι της. Ωστόσο, είναι εύκολο να πούμε από το αποχρωματισμένο στήθος της ότι οι άνθρωποι την απολαμβάνουν να την αγγίζουν, καθώς. Το ένα στη Βερόνα, ωστόσο, έχει καταρριφθεί λόγω της τόσης ζημιάς που προέκυψε από την πολύ επαφή.

2.ANDRAS HADIK, ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ο Andras Hadik ήταν ένας διάσημος ουγγρικός βασιλιάς. Αυτό το άγαλμα είναι του Andras Hadik που οδηγεί σε ένα άλογο και υποτίθεται ότι συμβολίζει τη γενναιότητα και το θάρρος στη μάχη. Παρόλα αυτά, το άλογο, όπως και ο ταύρος της Wall Street, έχει κάποιους αξιοσέβαστους όρχεις. Τόσο πολύ ώστε οι άνθρωποι πρέπει ακριβώς να τους αγγίξουν όταν επισκέπτονται το άγαλμα. Προφανώς, οι μαθητές του Πολυτεχνείου πιστεύουν ότι η επαφή με τους όρχεις τους φέρνει καλή τύχη στις εξετάσεις τους.

1.ΑΙΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ, ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ
Το τελευταίο είναι ένα πάρκο γεμάτο αγάλματα αρσενικών γεννητικών οργάνων. Αντίθετα από τα πιο ιστορικά αγάλματα που μπορεί να αισθανθείτε ένοχα για το χάιδεμα, αυτό το πάρκο είναι εντελώς απαλλαγμένο από ενοχές. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι πρέπει να αλληλεπιδρούν με τα εκθέματα. Αυτό το πάρκο προήλθε από έναν παλιό θρύλο

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *