Home ΒΙΝΤΕΟ Σταύρος Καστρινάκης: έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης στα 146 μέτρα βάθος!
Σταύρος Καστρινάκης: έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης στα 146 μέτρα βάθος!

Σταύρος Καστρινάκης: έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης στα 146 μέτρα βάθος!

0
0

Το παγκόσμιο ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση θα επιχειρήσει να καταρρίψει ο εκπαιδευτής στο άθλημα, Σταύρος Καστρινάκης στο βαθύτερο σημειο του μεσσηνιακού κόλπου. Η προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Νοεμβρίου με τον αθλητή να βάζει έτσι την Καλαμάτα για άλλη μια φορά στον παγκόσμιο χάρτη του εναλλακτικού τουρισμού.

Σταύρος Καστρινάκης: έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης στα 146 μέτρα βάθος!Το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης και εναλλασσόμενων έσπασε ο αθλητής Σταύρος Καστρινάκης.

Ο Καστρινάρκης βούτηξε στα 146 μέτρα και αναδύθηκε μέσα σε 3, 6 δευτερόλεπτα κάνοντας ρεκόρ, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα πρωτόκολλα της AIDA, κριτές της οποίας βρίσκονταν στο σημείο και κατέγραφαν το εγχείρημα, του οποίου επισφράγησαν στην εγκυρότητα. Σημειώνεται πως έχει κατακτήσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Ο Σ. Καστρινάκης είναι αυτός που έφερε στην Καλαμάτα τον εναλλακτικό αθλητικό τουρισμό, ιδρύοντας τη Σχολή Ελεύθερης Κατάδυσης, στην οποία προπονούνται αθλητές από όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό. Μικροί και μεγάλοι, άπειροι και έμπειροι, έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον υπέροχο βυθό της Καλαμάτας.

 

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *